GOO

Over ons

Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Donec rutrum congue leo eget malesuada.

Medewerkers Gelders Grondoverleg

Anne ten Brummelhuis, Projectleider & Adviseur Zonne-energie
Anne geeft dagelijkse leiding aan de Taskforce Zonne-energie en is daarnaast adviseur voor zowel dak- als grondgebonden zonne-energie. "Ik werk veel samen met interne en externe partijen, zoals energie coöperatie deA, energieregisseurs, ondernemersvereniging, adviseurs en relatiemanagers. Het is mooi om een rol te kunnen spelen in het adviseren, aanjagen en enthousiasmeren van bedrijven en instellingen om zonnepanelen te plaatsen."

Rogier Coenraads, Expert Zonne-energie
Rogier adviseert bedrijven, instellingen en scholen over de mogelijkheden van zonne-energie. Rogier werkt sinds 2000 in de zonne-energiesector en heeft de stormachtige opmars van zonne-energie van dichtbij meegemaakt. “De ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie gaan erg snel. De bijdrage van zonne-energie aan onze energievoorziening wordt steeds groter en belangrijker. Ik vind het fantastisch om te zien dat we nu bij zonne-energieprojecten betrokken zijn, waarvan we vijf jaar geleden niet hadden durven hopen dat dergelijke grote zonne-energieprojecten in Nederland kansrijk zouden zijn.”

Evelien Hennekens, Adviseur Zonne-energie
Evelien richt zich op het adviseren van bedrijven en instellingen op het gebied van zonne-energie. Daarnaast houdt zij zich bezig met een collectieve inkoopactie van zonnepanelen voor particulieren. Vooral de concrete resultaten motiveren haar in haar werk. “We zien dat we bedrijven en organisaties echt een stapje verder kunnen helpen om zonnepanelen te realiseren. Daar doen we het voor!”

Willemieke van Wijlen, junior Adviseur Zonne-energie
Willemieke werkt met verschillende partijen op het gebied van zonne-energie. Van buurthuizen en geloofshuizen tot bedrijven die via onze handhaving collega’s binnenkomen bij de Taskforce. “Ik vind het leuk om te horen dan een bedrijf waarmee ik gesproken heb ook echt panelen gaat plaatsen. Sinds ik voor de Taskforce werk kan ik niet meer door een stad of buitengebied lopen zonder allemaal mooie daken en gronden voor zonnepanelen te zien.”

Marianne van Delzen, Communicatie
Marianne houdt zich bezig met alle facetten van communicatie voor Taskforce zonne-energie. Ze schrijft nieuwsberichten, ondersteunt bij projecten en evenementen en helpt bij het ontwikkelen van communicatiemiddelen. “De energietransitie is onvermijdelijk en dat weet ook de regio Veluwe-IJssel. Het is mooi om samen met het Taskforce-team hier een steentje aan bij te kunnen dragen.”